Θετική η Πάρμα για τον Ζαγαρίτη και τον Ολυμπιακό

Θετική η Πάρμα για τον Ζαγαρίτη και τον Ολυμπιακό

Η ιταλική ομάδα είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον Έλληνα άσο αφού ο χρόνος του θα είναι περιορισμένος στο εξής και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται πολύ «ζεστός» για την περίπτωσή του.

Μία από τις πολλές περιπτώσεις παικτών που εξετάζει εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός εν όψει της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου είναι αυτή του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο νεαρός άσος που είναι προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στην Πάρμα, είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.

Η Πάρμα έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία της Serie B και θέλει στο δεύτερο μισό της σεζόν να φορτσάρει για να προλάβει τα πλεί οφ ανόδου. Με αυτόν τον στόχο αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα τη βοηθήσουν να προλάβει το… τρένο της οκτάδας.

Ο Ζαγαρίτης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχουν σε εκτίμηση οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και ο νέος της τεχνικός, Τζιουζέπε Ιακίνι, ωστόσο με τις παραπάνω συνθήκες θα είναι δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής στο εξής. Όχι τουλάχιστον όσο θα επιθυμούσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι ενεργό μέλος της Πάρμα, μπαίνει διαρκώς στις αποστολές, αλλά σπάνια αγωνίζεται.

Έτσι και βάσει όσων αναφέρουν και στην Ιταλία, η Πάρμα που είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν θα ήταν αρνητική στην παραχώρησή του. Οι Πειραιώτες αναζητούν ως γνωστόν έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ζαγαρίτη να μην είναι η μοναδική περίπτωση που έχουν στα υπόψιν τους. Δεδομένης όμως και της θετικής στάσης της Πάρμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ