Πίολι – «Ο Ιμπραΐμοβιτς πάντα είναι θυμωμένος με κάποιον ή κάτι»

Πίολι – «Ο Ιμπραΐμοβιτς πάντα είναι θυμωμένος με κάποιον ή κάτι»

O προπονητής της Μίλαν Στέφανο Πίολι σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πάντα είναι θυμωμένος με κάτι και αυτό του δίνει έξτρα κίνητρο.

Η Μίλαν επικράτησε με 3-1 της Ρόμα στο Σαν Σίρο και με αυτή την νίκη επέστρεψε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Serie A.

Το μοναδικό κακό σημείο του παιχνιδιού της Μίλαν ήταν όταν στις καθυστερήσεις είναι το πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έπιασε ο τερματοφύλακας της Ρόμα Ρούι Πατρίσιο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πίολι ρωτήθηκε για το αν το χαμένο πέναλτι προκάλεσε εκνευρισμό στον Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε πως πάντα είναι θυμωμένος, καθώς αυτό του δίνει κίνητρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πίολι: 

«Ο Ίμπρα είναι πάντα τσαντισμένος. Τα έχει πάντα με κάποιον ή κάτι, γιατί έτσι έχει κίνητρο. Δεν ήταν ευχαριστημένος με το πέναλτι, αλλά ήταν ευχαριστημένος από το πώς μπήκε και για την ομάδα. Αν υπάρξει άλλο πέναλτι, θα αποφασίσει τι να κάνει».

«Είδα καλά την ομάδα μετά τη Ρόμα. Ένας δύσκολος αγώνας, ειδικά ψυχικά, γιατί αγωνιστικά το διαχειριστήκαμε καλά. Με τη Ρόμα ξοδεύω περισσότερη ψυχική ενέργεια παρά σωματική: όταν κερδίζουμε, τρέχουμε όλο και λιγότερο συγκριτικά με τους αντιπάλους μας. Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι περίπλοκα για μας κόντρα σε αντιπάλους καλού επιπέδου.

Πρέπει λοιπόν να σκεφτόμαστε να έχουμε υψηλή απόδοση. Ένταση και ποιότητα. Πρέπει να σκεφτόμαστε την πορεία μας και όχι αυτή των αντιπάλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ