Ουντινέζε – Αταλάντα 2-6

Ουντινέζε – Αταλάντα 2-6

Μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ξέσπασε στην Ουντινέζε την οποία διέσυρε με 6-2 εκτός έδρας, διατηρώντας την επαφή της με την κορυφή.

Τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολλά για την Αταλάντα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ουντινέζε την οποία διέλυσε με 6-2 στην «Dacia Arena» και μείωσε στους επτά βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.

Το πάρτι για την ομάδα του Γκασπερίνι ξεκίνησε νωρίς στο Ούντινε. Στο 17ο λεπτό ο Πάσαλιτς με κεφαλιά έκανε το 0-1 ύστερα από σέντρα του Πετσέλα και πέντε λεπτά μετά ο Μουριέλ με υπέροχη ενέργεια και τελείωμα έκανε και το 0-2. Η Αταλάντα είχε και άλλο γκολ πριν το ημίχρονο αφού στο 43′ ο Μαλινόβσκι με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Η Ουντινέζε μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και αφού απείλησε με τον Ντεουλεφέου κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με σκόρερ τον Μολίνα στο 59′. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού όμως είχε «τρελά» κέφια και δεν σταμάτησε να σκοράρει. Στο 76′ ο Μουριέλ έκανε το 1-4 από ασίστ του Μίραντσουκ, με τον Μπέτο να μειώνει σε 2-4 στο 88′ και πολύ θα πίστεψαν σε εκείνο το σημείο πως το ματς τελείωσε.

Η Αταλάντα είχε ακόμη δύο γκολ όμως, αφού στο επόμενο λεπτό έκανε το 2-5 με τον Μέλε από κοντά και στις καθυστερήσεις ήρθε και το… κερασάκι, με τον Πεσίνα να διαμορφώνει το τελικό 2-6 με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Μπεκιάο, Ντε Μαϊό, Νάουτινκ, Γουάλας, Πέρεθ, Μολίνα, Ουντότζιε (65’ Σοπί), Πουσέτο (74’ Σαξές), Μπέτο, Ντεουλοφέου

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Παλομίνο Ντζιμσίτι (90’ Τσιταντίνι), Μέλε, Ντε Ρόουν (46’ Πεσίνα), Κοουπμάινερς, Πετσέλα (73’ Χάτεμπουρ), Πάσαλιτς (73’ Μίραντσουκ), Μαλινόβσκι, Μουριέλ (79’ Ίλιτσιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ