Σαμπντόρια – Τορίνο 1-2

Σαμπντόρια – Τορίνο 1-2

Η Τορίνο επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Σαμπντόρια για την 22η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Η Τορίνο παραμένει σε επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της με 2-1 επί της Σαμπντόρια, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Καντρέβα απείλησε στο 2′ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Φαλκόνε απέκρουσε το σουτ του Μαντραγκόρα.

Ο Φαλκόνε απέκρουσε και το σουτ του Πρατ στο 13′ και στο 18′ η Σαμπντόρια πήρε το προβάδισμα. Ο Γκαπιπαντίνι έδωσε στον Καπούτο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Σάβιτς για το 1-0.

Ωστόσο, η Τορίνο απάντησε άμεσα και έφερε το ματς στα ίσα στο 37′, με τον Σινγκό να κάνει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν στο δεύτερο μέρος και τελικά βρήκαν το δεύτερο γκολ. Στο 67′ ο Λούκιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πρατ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Φαλκόνε, Οτζέλο (88′ Μούρου), Μπερεζίνσκι Ντραγκουσίν, Φεράρι (78’ Κόντι), Άσκιλντσεν (78’ Τσιέρβο), Θόρσμπι, Ρινκόν, Καντρέβα, Καπούτο (78’ Κουαλιαρέλα), Γκαμπιαντίνι (88′ Τορεγκρόσα)

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ροντρίγκες, Βόιβοντα, Σινγκό, Μπρέμερ, Ζίμα, Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Πρατ (90+2′ Πόμπεγκα), Μπρέκαλο (84’ Τζάτζα), Σανάμπρια (83’ Πιάτσα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ