Ρόμα – Κάλιαρι 1-0 (vids)

Ρόμα – Κάλιαρι 1-0 (vids)

Η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο - Ντεμπούτο για τον 17χρονο Δημήτρη Κεραμίτση με τους Ρωμαίους.

Μετά από το απίστευτο 3-4 από τη Γιουβέντους, η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» για την 22η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 6η θέση, πιάνοντας τη Λάτσιο στους 35 βαθμούς.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Ρωμαίους και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 33′ με εκτέλεση πέναλτι.

Η αναμέτρηση είχε και ελληνικό στοιχείο, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μουρίνιο πέρασε στο ματς τον Δημήτρη Κεραμίτση, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρόμα σε ηλικία 17 χρονών.

Ρόμα: Πατρίσιο, Βίνια, Μέιτλαντ Νάιλς (90+4’ Κεραμίτσης), Μαντσίνι, Κούμπουλα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Βερετού (90+4’ Μποβέ), Μχιταριάν, Τζανιόλο (86’ Κάρσντορπ), Αφενά Γκιάν (75’ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ

Κάλιαρι: Κράνιο, Αλτάρε (88’ Γκαλιάνο), Γκολντανίτζα, Νταλμπέρτ (80’ Λυκογιάννης), Τζάπα, Καρμπόνι, Μαρίν, Περέιρο (69’ Νάντες), Ντεϊόλα, Παβολέτι, Ζοάο Πέδρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ