Ρόμα – Γιουβέντους 3-4

Ρόμα – Γιουβέντους 3-4

Σε ένα απίθανο ματς στο «Ολίμπικο» η Γιουβέντους που βρέθηκε να χάνει με 3-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έφυγε νικήτρια με 4-3 κόντρα στη Ρόμα κι ελπίζει για τετράδα.

Τι ματσάρα ήταν αυτή! Στο κορυφαίο πιθανότατα παιχνίδι της σεζόν στη Serie A η Γιουβέντους επικράτησε με 4-3 της Ρόμα στο «Ολίμπικο» και έμεινε ζωντανή στην υπόθεση τετράδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά κατάφεραν να μην πάρουν ούτε τον βαθμό στο τέλος αφού έχασαν και πέναλτι.

Η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και απείλησε με τον Έιμπραχαμ στο 7′, αλλά ο Σέζνι κράτησε το μηδέν. Δεν μπόρεσε να κάνει όμως το ίδιο και τέσσερα λεπτά μετά όταν ο Άγγλος τον νίκησε και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ αφού επτά λεπτά μετά ήρθε η απάντηση της Γιούβε, με τον Ντιμπάλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό σουτ.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος η Ρόμα σκόραρε νωρίς. Στο 48′ ο Μχιταριάν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ντε Σίλιο και κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι για το 2-1. Πέντε λεπτά μετά ήρθε και το 3-1 με άψογη εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι και κάπου εκεί οι περισσότεροι θα πίστεψαν πως η πλάστιγγα είχε γείρει για τα καλά υπέρ της Ρόμα.

Η Γιούβε όμως δεν είχε μιλήσει ακόμα. Από τρομερή ενέργεια και σέντρα του Μοράτα ο Λοκατέλι μείωσε σε 3-2 στο 70 και στο 74′ ο Κουλουσέβσκι με σουτ έγραψε και το 3-3. Η Ρόμα τα είχε χαμένα και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή χάρη σε όμορφο σουτ του Ντε Σίλιο στο 77′ ο οποίος έκανε το 3-4.

Το παιχνίδι έγινε ροντέο και στο 81′ η Ρόμα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ντε Λιχτ ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πελεγκρίνι όμως που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Σέζνι και το 3-4 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ρόμα: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Βίνια, Ιμπάνιεθ, Μχιταριάν, Βερετού (78’ Πέρεθ), Κριστάντε, Μέιτλαντ Νάιλς, Πελεγκρίνι (87’ Μαγιοράλ), Έιμπραχαμ, Αφενά Γκιάν (71’ Σομουρόντοβ)

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Λοκατέλι, Μπεντανκούρ (64’ Αρτούρ), ΜακΚένι, Ντιμπάλα (82’ Κιελίνι), Κεν (64’ Μοράτα), Κιέζα (32’ Κουλουσέβσκι).

«Ανάσα» για Σπέτσια

Σπουδαία νίκη πήρε στο «Λουίτζι Φεράρις» η Σπέτσια που επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και ξέφυγε με +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπαστόνι με πλασέ από κοντά ύστερα από ασίστ του Βέρντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ