Ιμπραΐμοβιτς – Παρηγόρησε τον διαιτητή που ξέσπασε σε κλάματα για το λάθος του στο Μίλαν-Σπέτσια

Ιμπραΐμοβιτς – Παρηγόρησε τον διαιτητή που ξέσπασε σε κλάματα για το λάθος του στο Μίλαν-Σπέτσια

Το μεγαλείο του έδειξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παρηγορώντας αυτή την φορά τον διαιτητή, Μάρκο Σέρα, παρά το γεγονός πως στέρησε ο ίδιος την νίκη στην Μίλαν με αντίπαλο την Σπέτσια.

Η Μίλαν γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-1 στις καθυστερήσεις κόντρα στην Σπέτσια για την 22η αγωνιστική της Serie A και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Βέβαια, σε αυτή την εξέλιξη συνέβαλε και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρκο Σέρα, ο οποίος δεν μέτρησε το γκολ του Μεσίας στις καθυστερήσεις (92′) που θα λύτρωνε τους «ροσονέρι», για να υποδείξει φάουλ υπέρ της Μίλαν στην αρχή της φάσης. Σα να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στην εκπνοή του αγώνα, πανηγυρίζοντας το μεγάλο τρίποντο.

Ο Ιταλός ρέφερι, όπως δήλωσε ο προπονητής των γηπεδούχων, Στέφανο Πιόλι μετά την λήξη του ματς, φάνηκε μετανιωμένος για την συγκεκριμένη απόφαση και ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες της Μίλαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σπεύδει να τον παρηγορήσει λέγοντάς του πως τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι.

Πάντως, παρά την απολογία του ο Μάρκο Σέρα δεν πρόκειται να γλιτώσει την «βαριά καμπάνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ