Κεντίρα – «Δεν υπάρχει ένας ηγέτης στο κέντρο της Γιουβέντους»

Κεντίρα – «Δεν υπάρχει ένας ηγέτης στο κέντρο της Γιουβέντους»

O πρώην παίκτης της Γιουβέντους Σάμι Κεντίρα, δήλωσε στεναχωρημένος από την πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε πως λείπει ένας ηγέτης από το κέντρο.

Απογοητευμένος με την εικόνα που παρουσιάζει η Γιουβέντους το τελευταία διάστημα δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Σάμι Κεντίρα.

Επιπλέον ο Γερμανός ποδοσφαιριστής ανέφερε πως από τους «Μπιανκονέρι» λείπει ένας παίκτης από τον χώρο του κέντρου που θα είναι ο ηγέτης και θα έχει μια ισχυρή προσωπικότητα.  O Κεντίρα φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους από το 2015 μέχρι το 2021, πραγματοποιώντας 145 εμφανίσεις με 21 γκολ, ενώ κατέκτησε συνολικά και πέντε πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάμι Κεντίρα: 

«Είμαι φίλαθλος της Γιουβέντους και κάπως στεναχωρημένος. Δύο-τρία χρόνια πριν στη Γιουβέντους άλλαξαν τρόπο σκέψης όσον αφορά τις μεταγραφές, έκαναν λάθη και τώρα προσπαθούν να τα διορθώσουν. Δεν παίζουν άσχημα, αλλά δεν σκοράρουν πολλά γκολ και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Χάσανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε πολλά γκολ για την ομάδα. Τώρα είναι μια πολύ καινούρια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, χωρίς μεγάλη εμπειρία και με έλλειψη ισορροπίας. Δεν έχουν ηγέτες, με εξαίρεση τους Μπονούτσι και Κιελίνι. Ωστόσο, στο κέντρο δεν υπάρχει ηγέτης. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ποιότητα, αλλά στην προσωπικότητα, κάτι που ελπίζω πως θα διορθωθεί στο μέλλον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ