Τζένοα – Ουντινέζε 0-0

Τζένοα – Ουντινέζε 0-0

Ισόπαλες χωρίς τέρματα ήρθαν Τζένοα και Ουντινέζε για την 23η αγωνιστική της Serie A, στο ντεμπούτο του Μπλεσίν στον πάγκο των «Γενοβέζων».

Ευκαιρία να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα έχασε η Τζένοα, η οποία στο ντεμπούτο του Μπλεσίν, κόλλησε στο 0-0 με την Ουντινέζε στο «Λουίτζι Φεράρις» για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Έτσι η ομάδα της Γένοβας παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιξαν αρκετά παθητικά, να είναι 14οι, όντας στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «Γενοβέζοι», οι οποίοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας την κατοχή, απείλησαν μόλις στο 3′ με τον Εκουμπάν να σουτάρει και τον Σιλβέστρι αν του λέει «όχι».

Η επόμενη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 55′, όταν ο Στουράρο έβγαλε όμορφη σέντρα για τον Πορτάνοβα, που από πλεονεκτική θέση έχασε μοναδική ευκαιρία. Τελευταία καλή στιγμή ήταν αυτή του 69ου λεπτού, με τον Σιλβέστρι να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Γεμπόα και Πορτανόβα.

Τα πράγματα μάλιστα για την Τζένοα έγιναν ακόμα δυσκολότερα στο 79′ μετά την αποβολή του Καμπιάσο, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο 55′.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 20 σερί αγώνες δίχως νίκη, με την τελευταία επιτυχία τους να χρονολογείται τον περασμένο Σεπτέμβριο.

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Χεφτί, Φανχόισντεν, Στουράρο, Βάσκες (55’ Καμπιάσο), Μπαντέλι, Πορτανόβα, Εκουμπάν (84’ Καλαφιόρι), Γεμπόα, Ντέστρο (67’ Καϊσέδο)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Νάουτινκ, Πέρες, Μολίνα, Αρσλάν (90+1’ Γιάγιαλο), Μακεντζό, Γουάλας, Ουντότζιε (68’ Σοπί), Μπέτο (73’ Σαξές), Ντεουλοφέου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ