Λάτσιο – Αταλάντα 0-0

Λάτσιο – Αταλάντα 0-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, Λάτσιο και Αταλάντα έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο «Ολίμπικο» με τους φιλοξενούμενους να μένουν για ακόμα ένα ματς... άσφαιροι.

Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) έμειναν στο «Στάδιο Ολίμπικο», Λάτσιο και Αταλάντα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, καθώς αυτό ήταν το δεύτερο σερί 0-0 για το σύνλολο του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Πλέον η ομάδα από το Μπέργκαμο βρίσκεται στο -10 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (όντας τέταρτη) όπου παραμένει η Ίντερ, ενώ πλέον νιώθει την… καυτή ανάσα της Γιουβέντους που αγωνίζεται αύριο (23/1) απέναντι στη Μίλαν.

Ματς που θα κρίνει αν τελικά η Αταλάντα καταφέρει να μείνει στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ή θα βρεθεί στη ζώνη του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λάτσιο είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην εστία της Αταλάντα, όμως η ομάδα του Μπέργκαμο ήταν καλά στημένη πίσω και δεν άφηνε κενά στην άμυνά της. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, που οδήγησε τους δυο αντιπάλους στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερες ευκαιρίες, όμως προτεραιότητα της κάθε ομάδας ήταν κυρίως να εξουδετερώσει το παιχνίδι της άλλης. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και πλέον οι δύο αντίπαλοι περιμένουν να δουν σε τι θέση θα βρεθούν με το πέρας της αγωνιστικής.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Χισάι (69’ Λατσάρι), Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Πάτρικ, Λουίς Αλμπέρτο (79’ Μπέσιτς), Σάβιτς, Λέιβα, Τζακάνι, Άντερσον, Ιμόμπιλε

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζαπακόστα, Πετσέλα, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Ντζιμσίτι, Φρόιλερ, Σκαλβίνι (61’ Μέλε), Πεσίνα (85’ Σιντιμπέ), Μίραντσουκ (71’ Τολόι), Πίκολι (85’ Ντε Νιπότι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ