Βλάχοβιτς: Πρόβλημα με την καραντίνα και το ταξίδι στο Τορίνο

Βλάχοβιτς: Πρόβλημα με την καραντίνα και το ταξίδι στο Τορίνο

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως βιάστηκε να ταξιδέψει στο Τορίνο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και φημολογείται πως παραβίασε τους κανονισμούς για την καραντίνα.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει ολοκληρώσει πλέον και τυπικά την μεταγραφή του στην Γιουβέντους από Φιορεντίνα έναντι του ποσού των 75 εκατομμυρίων ευρώ με τον ίδιο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει έσοδα 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Βέβαια, λόγω του μεγάλου ενθουσιασμού του για την μεταγραφή στην Γιουβέντους φαίνεται πως ξέχασε τους κανονισμούς που ισχύουν για την καραντίνα, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει προκύψει ένα σοβαρό ζήτημα, καθώς φέρεται πως έχει παραβιάσει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Βλάχοβιτς είχε παρουσιάσει θετικό αποτέλεσμα σε rapid test την περασμένη Παρασκευή, θετικό βγήκε και το μοριακό το οποίο έκανε το Σάββατο και βάσει κανονισμών θα έπρεπε να περιμένει μια εβδομάδα για να ξανακάνει τεστ.

Αυτό σημαίνει πως την Παρασκευή (28/1) θα έπρεπε να υποβληθεί ξανά σε τεστ και αν ήταν αρνητικό σήμερα (29/1) θα μπορούσε να ταξιδέψει για το Τορίνο. Βέβαια εκείνος έφτασε στο Τορίνο χθες, με τις αρχές της Φλωρεντίας να έχουν ήδη προβεί σε καταγγελία για παραβίαση κανονισμού από τον Βλάχοβιτς, καθώς ταξίδεψε νωρίτερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ