Μίλαν: Χωρίς Ιμπραϊμοβιτς και Ρέμπιτς στο ντέρμπι με την Ίντερ

Μίλαν: Χωρίς Ιμπραϊμοβιτς και Ρέμπιτς στο ντέρμπι με την Ίντερ

Χωρίς τους Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Ρέμπιτς θα παραταχθεί η Μίλαν στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Ίντερ.

Με σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Μίλαν στο «Derby della Madonnina» απέναντι στην Ίντερ. Όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός των «ροσονέρι» Στέφανο Πιόλι οι Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Αντρέ Ρέμπιτς θα απουσιάσουν από το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνο, κόντρα στην «μισητή» συμπολίτισσα».

«Ούτε ο Ζλάταν ούτε ο Ρέμπιτς θα είναι διαθέσιμοι για το ματς του Σαββάτου. Ο Τομόρι δούλεψε πολύ και θα είναι στη διάθεσή μας, δεν πιστεύω όμως ότι θα είναι από την αρχή. Επίσης, απόλυτα έτοιμος είναι ο Ζιρού. Λυπούμαστε που ο Ζλάταν δεν θα είναι μαζί μας. Μας έχει βελτιώσει πολύ, ωστόσο τώρα πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε δυνατοί και χωρίς αυτόν. Πρέπει να έχουμε τεράστια θέληση, ειδικά στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος συνέχισε σχολιάζοντας το αυριανό ντέρμπι.

«Η Ίντερ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε δυνατοί και ενωμένοι, με παίκτες που έχουν τεράστιο κίνητρο. Θα υπάρξουν πολλές μονομαχίες και η ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες, θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να πανηγυρίσει τη νίκη. Πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για πολλούς διαφορετικούς λόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο 56χρονος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ