Ζλάταν: Προβληματισμός στην Μίλαν για τους συνεχόμενους τραυματισμούς του

Ζλάταν: Προβληματισμός στην Μίλαν για τους συνεχόμενους τραυματισμούς του

Oι τραυματισμοί στέκονται εμπόδιο στο μέλλον του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στην Μίλαν.

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς κατα καιρούς να κάνει απίθανα πράγματα, αναγκάζοντας μας να αναρωτιόμαστε αν όντως βαδίζει στα 40 του χρόνια, ωστόσο όπως ξέρουμε ο χρόνος δεν είναι επιεικής με κανέναν.

Έτσι και ο σουπερ σταρ της Μίλαν ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από αρκετούς τραυματισμούς, με τον ίδιο να βρίσκεται στο γυμναστήριο προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του στον αχίλειο τένοντα.

Μπορεί ο Ζλάταν να δήλωσε παρών για το Derby della Madonnina κόντρα στην Ίντερ το επόμενο Σάββατο (05/20), αλλά αυτός ο τελευταίος τραυματισμός δημιούργησε ξανά ερωτηματικά για το μέλλον του στους «ροσονέρι».

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα το συμβόλαιο του Ιμπραίμοβιτς λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, με τον προβληματισμό στους ανθρώπους στην ομάδα του Μιλάνου να είναι έντονος. Ο λόγος οι συνεχείς τραυματισμοί του Σοηδού σταρ έχουν βάλει σε σκέψεις την διοίκηση της Μίλαν.

Όπως σημειώνουν τα εν λόγο δημοσιεύματα πως αν το κίνητρο και η φυσική κατάσταση του Ιμπραΐμοβιτς αντέξουν, τότε η Μίλαν θα κοιτάξει αυτόματα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, πιστεύοντας ότι είναι σημαντικό να τον έχει στα αποδυτήρια της. Διαφορετικά οι δρόμοι τους θα χωρίσουν και ο Ζλάταν θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ