Φιορεντίνα – Λάτσιο 0-3: No Vlahovic, no party

Φιορεντίνα – Λάτσιο 0-3: No Vlahovic, no party

Η Λάτσιο πέρασε εύκολα με 3-0 από την Φλωρεντία στην μετά-Βλάχοβιτς εποχή και πάτησε εξάδα.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς οι «βιόλα» γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Λάτσιο για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Πλέον η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι προσπέρασε την Φιορεντίνα στην «μάχη» της Ευρώπης με τους λατσιάλι να πατούν πλέον την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο 1ο ημίχρονο, με τους «βιόλα» να βασίζονται στον Αρτούρ Καμπράλ για το γκολ, τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής και η Λάτσιο δεν του τον έδωσε στο 2ο ημίχρονο. Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και «κλείδωσαν» τη νίκη, ενώ στο τέλος ο Κριστιάνο Μπιράγκι με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Νάστασιτς, Βενούτι, Μιλένκοβιτς, Ντάνκαν (59’ Καστροβίλι), Τορέιρα, Μποναβεντούρα (76’ Ικονέ), Σοτίλ (88′ Αμραμπάτ), Καμπράλ (76’ Πιόντεκ), Καγιεχόν (59’ Νίκο Γκονζάλες).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Λατσάρι (69’ Χισάι), Πάτρικ, Λουίζ Φελίπε, Μάρουσιτς, Λέιβα (59’ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (76’ Μπάσιτς), Σάβιτς, Πέδρο (59’ Φελίπε Άντερσον), Τζακάνι, Ιμόμπιλε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ