Μίλαν : «Σε πασχαλινό αυγό το νέο συμβόλαιο του Γκατούζο» είπε ο Μιραμπέλι

Μίλαν : «Σε πασχαλινό αυγό το νέο συμβόλαιο του Γκατούζο» είπε ο Μιραμπέλι

Ακόμη και μέσα στο Πάσχα οι άνθρωποι της Μίλαν θα έχουν επαφές με τον Τζενάρο Γκατούζο, προκειμένου να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των Ροσονέρι, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Μέσα σε κάποιο πασχαλινό… αυγό μπορεί να βρει ο Τζενάρο Γκατούζο το νέο του συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με τη Μίλαν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ροσονέρι υπογράμμισε πως όλη στην ομάδα έχουν μείνει ικανοποιημένοι με το έργο που έχει δείξει για την ώρα ο «Ρίνο», γι’ αυτό και τον θέλουν στο Σαν Σίρο για πολλά χρόνια ακόμη.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πλησιάζουμε στο Πάσχα και ετοιμάζουμε ένα δώρο. Μπορεί να βρούμε την ανανέωση του Γκατούζο μέσα σε ένα πασχαλινό αυγό. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Σας λέω εδώ και καιρό, μπορεί να τον ξέρατε μόνο ως παίκτη, όμως ο Γκατούζο θα είναι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών τα επόμενα χρόνια. Είναι μόνο σωστό ότι η Μίλαν θα τον κρατήσει. Θέλουμε να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή μαζί του και να είμαστε πρωταγωνιστές», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ