Γιουβέντους – Βερόνα 2-0: «Καθάρισαν» οι… νέοι και «πάτησε» τετράδα η Γιούβε

Γιουβέντους – Βερόνα 2-0: «Καθάρισαν» οι… νέοι και «πάτησε» τετράδα η Γιούβε

Ένα γκολ ο Βλάχοβιτς και ένα ο Ζακάρια! Με δύο γκολ των... νέων, η Γιουβέντους επικράτησε εύκολα με 2-0 της Βερόνα και μετά από καιρό ανέβηκε και πάλι στην τετράδα! Έπαιξε για 25 λεπτά ο Ρέτσος.

Οι… νέοι είναι… ωραίοι και η Γιουβέντους «πατάει» και πάλι τετράδα! Με ένα γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς και άλλο ένα του Ντένις Ζακάρια, η Γηραιά Κυρία έφτασε σε μία εύκολη, αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Βερόνα και ανέβηκε στην τετράδα μετά από πολύ καιρό, αφήνοντας πίσω της την Αταλάντα.

Ντεμπούτο με γκολ και για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «μπιανκονέρι» που έδειξαν να βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση! Έπιασε στην κορυφή των σκόρερ τον Ιμόμπιλε με 18 γκολ ο Βλάχοβιτς που έδειξε από νωρίς τα… δόντια του.

Μόλις 13 λεπτά χρειάστηκε ο Σέρβος killer για να ανοίξει λογαριασμό με τα «μπιανκονέρι». Ο Βλάχοβιτς που αποκτήθηκε τον Γενάρη για 70+ εκατομμύρια ευρώ, σκόραρε στο ντεμπούτο του και άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση της Γηραιάς Κυρίας με τη Βερόνα.

Ο Ντιμπάλα έκανε την πάσα και ο Βλάχοβιτς εκτέλεσε άψογα με μία τρομερή λόμπα, σημειώνοντας το 1-0 στο 13ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το μέρος της αναμέτρησης και κατάφεραν να «σφραγίσουν» το «τρίποντο» με γκολ του άλλου νέου μεταγραφικού αποκτήματος. Ο Αλβάρο Μοράτα έκανε μία τρομερή κάθετη πάσα στον Ντένις Ζακάρια και ο Ελβετός πλάσαρε άψογα στο 61ο λεπτό για το τελικό 2-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι (75’ Ρουγκάνι), Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο, Ντανίλο, Αρτούρ, Ραμπιό, Ζακάρια (83’ ΜακΚένι), Μοράτα (83’ Κεν), Ντιμπάλα (75’ Κουαδράδο), Βλάχοβιτς

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσεκερίνι (72’ Ρέτσος), Γκίντερ, Ντεπάολι, Βελόσο (46’ Μπέσα), Καζάλε (84’ Σούταλο), Λάζοβιτς, Ταμέζ, Μπαράκ (72’ Κάλινιτς), Ίλιτς (84’ Πράζελικ), Λαζάνια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ