Δικαιώθηκε η Σαλερνιτάνα για το ματς με την Ουντινέζε

Δικαιώθηκε η Σαλερνιτάνα για το ματς με την Ουντινέζε

Βρήκε το δίκιο της στην επιτροπή εφέσεων η Σαλερνιτάνα για το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Η επιτροπή εφέσεων της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ακύρωσε τη Δευτέρα (14/02) την πρωτόδικη απόφαση που είχε κατακυρώσει υπέρ της Ουντινέζε (με 3-0) τον αγώνα με τη Σαλερνιτάνα στις 21 Δεκεμβρίου 2021, επειδή η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο Ούντινε, ούσα σε καραντίνα ελέω των πολλών κρουσμάτων της Covid-19 στο ποδοσφαιρικό τμήμα της.

Από τον σύλλογο του Σαλέρνο είχε αφαιρεθεί κι ένας βαθμός, ωστόσο η απόφαση της εφέσεων ήρθε να τη δικαιώσει. Σε πρώτο βαθμό, ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας είχε εκτιμήσει ότι ο σύλλογος στον οποίο αγωνίζεται ο Φρανκ Ριμπερί «…δεν είχε εφαρμόσει όλες τις προφυλάξεις που θα επέτρεπαν τη μεταφορά της στο Ούντινε», την ώρα που η Σαλερνιτάνα είχε επικαλεστεί τις οδηγίες από τις τοπικές υγειονομικές αρχές, που της απαγόρευαν τη μετακίνηση.

Η Λίγκα, όπως έκανε από την περασμένη σεζόν, είχε δεν ανέβαλε την αναμέτρηση, αφήνοντας τους παίκτες της Ουντινέζε να παρουσιαστούν στο γήπεδο, εν τη απουσία αντιπάλων τους, ωστόσο, πλέον το ματς θα επανοριστεί σε νεότερη ημερομηνία.

Μετά από τη νέα απόφαση της εφέσεων Σαλερνιτάνα παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά έχει πλέον 13 βαθμούς και δύο παιχνίδια λιγότερα, έχοντας μπροστά της ένα χάντικαπ 8 βαθμών από τη θέση εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ