Ίντερ – Σασουόλο 0-2: Ήττα-σοκ για τους «νερατζούρι» (vid)

Ίντερ – Σασουόλο 0-2: Ήττα-σοκ για τους «νερατζούρι» (vid)

Η Ίντερ ηττήθηκε με 2-0 από τη Σασουόλο εντός έδρας για την 26η αγωνιστική της Serie A και έχασε έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μένοντας στο -2 από τη Μίλαν με ματς λιγότερο.

Ήττα σοκ για την Ίντερ στο «Σαν Σίρο» και η Serie A παίρνει φωτιά!

Η Σασουόλο πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της Ίντερ για την 26η αγωνιστική της Serie A και έτσι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Μίλαν, η οποία ήρθε ισόπαλη (2-2) με τη Σαλερνιτάνα.

Η Μίλαν συνεχίζει να προπορεύεται στην κατάταξη με 56 βαθμούς, ενώ οι «νερατζούρι» έμειναν στη 2η θέση με 54 βαθμούς, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, με το σουτ του Τραορέ να φεύγει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Χαντάνοβιτς. Η πίεση της Σασουόλο από τα πρώτα λεπτά απέφερε καρπούς και στο 8′ πήρε το προβάδισμα, με τον Ραζπαντόρι να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να κάνει το 0-1.

Η Ίντερ δεν πατούσε καλά στο ξεκίνημα και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Στο 26′ ο Τραορέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σκαμάκα με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτια για το 0-2.

Ο Κονσίλι έσωσε την ομάδα του, σταματώντας τις προσπάθειες των Σκρίνιαρ (31′) και Γκαλιαρντίνι (35′), ενώ στο 38′ ο Μπεράρντι με τρομερό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Κονσίλι κράτησε όρθια τη Σασουόλο στο 58′ σε σουτ του Τζέκο και στο 63′ όταν απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βόσνιου επιθετικού της Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις με τον Ντε Φράι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, με τη Σασουόλο να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη μέσα στο «Σαν Σίρο».

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (46’ Ντάμφρις), Ντιμάρκο, Πέρισιτς (78’ Ντ’Αμπρόζιο), Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Τσαλχάνογλου (78’ Βιδάλ), Γκαλιαρντίνι (46’ Ντζέκο), Μπαρέλα, Λαουτάρο Μαρτίνες, Σάντσες

Σασουόλο: Κονσίλι, Μίλντιρ, Αϊχάν (46’ Τρεσόλντι), Κυριακόπουλος, Κίρικες, Τραορέ (78’ Αραουί), Λοπές, Φρατέζι (71’ Ενρίκε), Μπεράρντι (89’ Πελούζο), Ραζπαντόρι, Σκαμάκα (70’ Ντεφρέλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ