Σαλερνιτάνα-Μίλαν 2-2: Απίθανη γκέλα της Μίλαν και… δώρο στην Ίντερ

Σαλερνιτάνα-Μίλαν 2-2: Απίθανη γκέλα της Μίλαν και… δώρο στην Ίντερ

Η Μίλαν κατάφερε να μην κερδίσει την τελευταία της βαθμολογίας Σαλερνιτάνα (2-2) και η Ίντερ έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή.

Εβγαλε μόνη της τα… μάτια της η Μίλαν! Οι «Ροσονέρι» άφησαν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο Σαλέρνο, μένοντας στο 2-2 με την Σαλερνιτάνα.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κατάφερε να μην κερδίσει την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, με την Ίντερ να χαμογελά. Η Μίλαν μπορεί να είναι στην κορυφή με 56 βαθμούς, ωστόσο οι Νερατζούρι είναι στο -2 και με δυο ματς λιγότερα. Αύριο (20/2) με τρίποντο επί της Σασουόλο, η αρμάδα του Ιντζάγκι επιστρέφει στην πρώτη θέση της Serie A.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Ερναντές έβγαλε ιδανικά στον Μεσίας που πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-1. Στο 29’ η Σαλερνιτάνα η μπάλα στρώθηκε στον Μπονατζόλι που με απίθανο ψαλιδάκι, έγραψε το 1-1.

Στο 72’, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Μετά από σέντρα του Ματσόκι από δεξιά, ο Ντζούρτς με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Η Μίλαν απάντησε άμεσα και στο 77’ ο Ρέμπιτς με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-2. Οι Ροσονέρι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, πετώντας δυο βαθμούς στο «Αρέγκι».

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ζέπε, Φάτσιο Ματσόκι, Ρανιέρι, Ντραγκουσίν, Κουλιμπαλί, Ραντοβάνοβιτς (15’ Έντερσον), Μπονατσόλι (82’ Μουσέ), Κάστανος (69’ Όμπι), Ριμπερί (69’ Περότι), Ντζούριτς (82’ Μίκαελ)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (73’ Φλορεντσι), Τόμορι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Τονάλι, Μπενασέρ (46’ Κεσί), Μεσίας (73’ Σαλεμάκερς), Λεάο, Ντίαθ (61’ Ρέμπιτς), Ζιρού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ