Κάλιαρι – Νάπολι 1-1: Δεν άνοιξαν τα… δώρα οι «παρτενοπέι»

Κάλιαρι – Νάπολι 1-1: Δεν άνοιξαν τα… δώρα οι «παρτενοπέι»

Ίντερ και Μίλαν της άνοιξαν τον δρόμο προς της κορυφή, αλλά η Νάπολι έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και πέταξε την ευκαιρία.

Την ευκαιρία να πιάσει τη Μίλαν στην κορυφή της Serie A έχασε η Νάπολι. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και παράλληλα στο -2 από τους «ροσονέρι» ενώ έπιασε την Ίντερ στη δεύτερη θέση, έχοντας όμως ματς περισσότερο από τους πρωταθλητές.

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, η Κάλιαρι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, όταν ο Περέιρο έκανε μία σέντρα – σουτ, ο Οσπνία αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0. Τρία λεπτά μετά μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν απίθανη διπλή ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με τη Νάπολι να ισοφαρίζει τελικά λίγο πριν το φινάλε.

Ο Ρούι έκανε τη σέντρα για τον Οσιμέν που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα, κι εκείνος με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάλιαρι: Κράνιο, Γκολντανίγκα, Λοβάτο, Αλτάρε, Μπελανόβα, Μπαζέλι (82′ Τζάπα),, Γκράσι (75′ Μαρίν), Ντεϊόλα, Νταλμπέρτ (95′ Λυκογιάννης), Περέιρο (83′ Παβολέτι), Πέδρο

Νάπολι: Οσπίνα, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ζεσούς (67′ Φαμπιάν), Ντι Λορέντσο (27′ Μαλκουίτ (83′ Τζανόλι), Ντέμε (67′ Όσιμεν), Ζιελίνσκι, Ρούι, Έλμας, Μέρτενς, Πετάνια (67′ Ουνάς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ