Τζένοα – Ίντερ 0-0

Τζένοα – Ίντερ 0-0

Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη για την Ίντερ που έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Τζένοα και δεν... άνοιξε το δώρο της Μίλαν. Στο -2 από την κορυφή οι «νερατζούρι» που έχουν και ματς λιγότερο από τη συμπολίτισσα.

Δεν λέει να συνέλθει η Ίντερ! Για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη έμεινε η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι με το 0-0 κόντρα στην προτελευταία Τζένοα και δεν μπόρεσε να πιάσει στην κορυφή τη Μίλαν που νωρίτερα άφησε βαθμούς απέναντι στην Ουντινέζε. Στο -2 οι «νερατζούρι» από τη συμπολίτισσα ενώ έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Ίντερ είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο να σκοράρει. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους πρωταθλητές ήταν το δοκάρι στο 63′ σε κεφαλιά του Ντ’ Αμπρόζιο, με τον Σιρίγκου να είναι ο κορυφαίος του ματς και να κρατά με τις επεμβάσεις του το μηδέν μέχρι το φινάλε.

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Χέφτι, Μακσίμοβιτς (53’Καμπιάσο-61’Καλαφιόρι), Έστιγκαρντ, Βάσκες, Στουράρο, Μπαντέλι, Πορτανόβα (82’Ροβέλα), Μελεγκόνι, Γκούντμουντσον (82’Αμίρι), Γεμπόα (61’Καλόν).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντε Φράι, Ντ’Αμπρόζιο (87’Καϊσέδο), Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου (73’Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Ντούμφρις, Σάντσες (73’Λουτάρο), Ντζέκο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ