Σπέτσια – Ρόμα 0-1

Σπέτσια – Ρόμα 0-1

Η Ρόμα χρειάστηκε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάμι Έιμπραχαμ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων για να κάμψει την αντίσταση της Σπέτσια και να επιστρέψει στις νίκες.

Με πέναλτι στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Έιμπραχαμ, η Ρόμα «λύγισε» με σκορ 1-0 την αντίσταση της Σπέτσια, η οποία από το 45΄ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αμιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επέστρεψε στα… τρίποντα και παρέμεινε «ζωντανή» στη μάχη που δίνει με στόχο να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Ρωμαίοι ήταν καταιγιστικοί σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας τα ηνία του αγώνα και δημιουργώντας συνολικά 31 τελικές προσπάθειες. Το γκολ όμως δεν ερχότανε.

Έπρεπε το ρολόι να φτάσει στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, ώστε η Ρόμα να κερδίσει πέναλτι, με τον Έιμπραχαμ να έχει… κρύο αίμα και ευστοχώντας από τα 11 βήματα να καταφέρει να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Αμιάν, Έρλιτς, Νικολάου, Ρέκα, Κίβιορ, Μπαζτόνι (63’ Γκιασί), Σάλα, Αγούδελο, Βέρντε (46’ Φερέρ), Ενζολά.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (46’ Τζανιόλο), Κούμπουλα, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ, Βερετού (68’ Ελ Σααραουί), Κριστάντε, Μχιταριάν (90+2’ Μποβέ), Ζαλέβσκι (80’ Σομορόντοβ), Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ