Λάτσιο-Νάπολι 1-2: Buzzer beater… τίτλου για Νάπολι

Λάτσιο-Νάπολι 1-2: Buzzer beater… τίτλου για Νάπολι

Με γκολ στο 94΄, η Νάπολι έκλεισε το... σπίτι (1-2) της Λάτσιο και φουλάρει για το Σκουντέτο!

Η Νάπολι… άλωσε (1-2) τη Ρώμη και φουλάρει για το όνειρο! Με γκολ στο 94΄, οι «Παρτενοπέι» έριξαν «τέζα» τη Λάτσιο, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της Serie A.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ξετύλιξε τα… δώρα της Ίντερ και της Μίλαν και πλέον συγκατοικεί στην κορυφή της Serie A με τους «Ροσονέρι».

Απίθανη η μάχη για το Σκουντέτο στη γειτονική χώρα, με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς κάθε Σαββατοκύριακο. Στο -2 και με ματς λιγότερο από Νάπολι-Μίλαν η Ίντερ και όπως φαίνεται, οι τρεις ομάδες θα το πάνε μέχρι τέλους.

Οι «Παρτενοπέι» έχασαν πολλές ευκαιρίες, βρίσκοντας τελικά το γκολ στο 62ο λεπτό. Η Νάπολι πίεσε ψηλά, έκλεψε και ο Ινσίνιε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Η ομάδα του Σπαλέτι συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες και στο 88΄ ήρθε το… σοκ. Ο Πέδρο με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή, έφερε στα ίσα το ματς. Ωστόσο, η Νάπολι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, δείχνοντας καρδιά πρωταθλήτριας. Στο 90+4’ ο Ρουίθ με φοβερό πλασέ από μακρινή απόσταση, έγραψε το 1-2, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Ρωμαίους.

Μεγάλο διπλό για τους Ναπολιτάνους, με τη Serie A να έχει πάρει… φωτιά.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ράντου (71’ Χισάι), Πάτρικ (84’ Ατσέρμπι), Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Λέιβα (84’ Μάρουσιτς), Αλμπέρτο Σάβιτς, Τζακάνι, Ιμόμπιλε, Άντερσον (65’ Πέδρο)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ντέμε (81’ Λομπότκα), Ζιελίνσκι (57’ Ελμάς), Ρουίθ, Ινσίνιε (90+6′ Ζέσους), Πολιτάνο (81’ Ουνάς), Οσιμέν

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ