Αλέγκρι: «Παραμένω απόλυτα πεπεισμένος πως το Σκουντέτο δεν είναι για μας»

Αλέγκρι: «Παραμένω απόλυτα πεπεισμένος πως το Σκουντέτο δεν είναι για μας»

Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο η Γιουβέντους να κακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται και με τον ιδανικότερο τρόπο για την Γιουβέντους. Αυτή την στιγμή οι «μπινακονέρι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 βαθμούς, και στο -7 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ωστόσο με την άφιξη και του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο Τορίνο, η ομάδα του Αλέγκρι… τρέχει ένα σερί 3 αγώνων, έχοντας απολογισμό οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά διαφορά από την κορυφή.

Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός δεν εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει καμία πιθανότητα να στεφθεί στο τέλος της σεζόν πρωταθλήτριας Ιταλίας.

«Γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε. Παραμένω απόλυτα πεπεισμένος ότι το Σκουντέτο δεν είναι για μας. Κερδίζεται γύρω στους 84-85 πόντους. Μία από τις 3 ομάδες στην κορυφή μπορεί να φτάσουν εκεί αν λάβουμε υπόψιν το πρόγραμμα. Θα χρειαστεί να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια μόνο για να φτάσουμε στους 83 βαθμούς και το να τα νικήσουμε όλα δεν είναι εύκολο. Για μας ο στόχος είναι να τερματίσουμε στην τετράδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ