Ίντερ – Σαλερνιτάνα 5-0

Ίντερ – Σαλερνιτάνα 5-0

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά για την Ίντερ που με τον Λαουτάρο να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Τζέκο άλλα δύο γκολ, διέλυσε με 5-0 τη Σαλερνιτάνα κι ανέβηκε στην κορυφή.

Ίντερ πολυβόλο έριξε πεντάρα (5-0) στην ουραγό Σαλερνιτάνα κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από Μίλαν και Νάπολι που ακολουθούν. Χατ τρικ ο Λαουτάρο και δύο γκολ ο Τζέκο για τους πρωταθλητές που μετρούσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο ματς, η Ίντερ είχε δοκάρι στο 19′ σε σουτ του Λαουτάρο και άνοιξε το σκορ τρία λεπτά μετά όταν ο Μπαρέλα βρήκε τον Αργεντινό με υπέροχη κάθετη κι εκείνος πλάσαρε για το 1-0. Στο 40′ συνεργάστηκαν και πάλι οι δυο τους, με τον Αργεντινό να εκτελεί μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι πια για τους «νερατζούρι» που πέτυχαν ακόμη τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λαουτάρο με προβολή στο 56′ έκανε χατ τρικ για το 3-0 και από σέντρα του Τζέκο και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Βόσνιου να σκοράρει. Από σέντρα του Γκόζενς ο Τζέκο έκανε το 4-0 με πλασέ στο 64′ και πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 5-0 από ασίστ του Ντάμφρις.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (62’ Ρανόκια), Ντάμφρις, Μπαζτόνι, Νταρμιάν (62’ Γκόζενς), Τσαλχάνογλου (62’ Βιδάλ), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (75’ Γκαλιαρντίνι), Ντζέκο (74’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες

Σαλερνιτάνα: Ζέπε, Φάτσιο, Ρανιέρι, Ματσόκι (71’ Όμπι), Ντραγκουσίν, Έντερσον, Κουλιμπαλί, Βέρντι (60’ Ζορτέα), Ντζούριτς, Κάστανος (85’ Ρουτζέρι), Μουσέ (60’ Περότι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ