Κάλιαρι – Λάτσιο 0-3

Κάλιαρι – Λάτσιο 0-3

Η Λάτσιο επικράτησε εκτός έδρας 3-0 της Κάλιαρι για την 28η αγωνιστική της Serie A και βρίσκεται στο -1 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η Λάτσιο πέρασε εμφατικά από την έδρα της Κάλιαρι, επικρατώντας άνετα με 3-0 για την 28η αγωνιστική της Serie Α και επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 αγωνιστικές.

Έτσι, οι Λατσιάλοι έφτασαν τους 46 βαθμούς και μείωσαν στον πόντο την απόστασή τους από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς και πήραν το προβάδισμα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 19′, ενώ ο Λουίς Αλμπέρτο στο 42′ σημείωσε το 0-2.

Η Κάλιαρι δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ, με τον Άντερσον στο 62′ να διαμορφώνει το τελικό 0-3. Ο Μάρουσιτς στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τη Λάτσιο.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Γκολντανίτζα (77’ Τζάπα), Μπελανόβα, Νταλμπέρτ (77’ Τσεπιτέλι), Αλτάρε (57’ Καρμπόνι), Λοβάτο, Μαρίν, Γκράσι, Περέιρο (67’ Μπαζέλι), Ντεϊόλα (57’ Παβολέτι), Πέδρο.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ράντου, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Λέιβα, Φελίπε, Αλμπέρτο (88′ Μπάσιτς), Τζακάνι (68’ Πέδρο), Σάβιτς, Ιμόμπιλε, Άντερσον (84′ Ρομέρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ