Γιουβέντους – Σπέτσια 1-0: «Στρογγυλοκάθισε» στην τετράδα η Γιουβέντους

Γιουβέντους – Σπέτσια 1-0: «Στρογγυλοκάθισε» στην τετράδα η Γιουβέντους

Το γκολ του Αλβάρο Μοράτα ήταν αρκετό για τη Γιουβέντους, που επικράτησε με 1-0 της Σπέτσια... στέλνοντας έτσι τη διαφορά της από την 5η Αταλάντα στους έξι βαθμούς!

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την τετράδα από τη Γιουβέντους. Με ένα γκολ του Αλβάρο Μοράτα στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι πήρε μία δύσκολη νίκη απέναντι στη Σπέτσια, επικρατώντας με 1-0 για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Σε ένα ματς που δεν κύλησε τόσο εύκολα για τους «μπιανκονέρι», ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 21ο λεπτό. Οι παίκτες της Γηραιάς Κυρίας πήραν την μπάλα στο κέντρο, ο Βλάχοβιτς έδωσε στον Λοκατέλι και εκείνος «έπαιξε» άψογα στον Μοράτα ο οποίος ευστόχησε για το 1-0.

Η Γιουβέντους δεν πλήρωσε τελικά το γεγονός ότι δεν σκόραρε δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» και έτσι έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη… στέλνοντας τη διαφορά της από την 5η Αταλάντα στους έξι βαθμούς, με την Ντέα ωστόσο να έχει και έναν αγώνα λιγότερο…

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Πελεγκρίνι (63’ Μπερναρντέσκι), Κουαδράδο, Ρουγκάνι, Αρτούρ, Λοκατέλι, Μοράτα, Βλάχοβιτς (85’ Κεν)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Φερέρ, Νικολάου, Έρλιτς, Ρέκα, Αγούδελο, Ματζιόρε (76’ Μπουραμπιά), Μπαζτόνι, Μανάι (76’ Κοβαλένκο), Βέρντε, Γκιασί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ