Νάπολι-Μίλαν 0-1: Παράσταση τίτλου στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για τη Μίλαν

Νάπολι-Μίλαν 0-1: Παράσταση τίτλου στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για τη Μίλαν

Δεν αστειεύεται η Μίλαν και φουλάρει για το Scudetto! Η αρμάδα του Στέφανο Πιόλι άλωσε και το «Ντιέγκο Μαραντόνα», επικρατώντας της Νάπολι (0-1).

Μήνυμα… τίτλου έστειλε για ακόμη μια φορά η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο θρόνο της Serie A και μετά την Ίντερ, έριξαν στο καναβάτσο και την Νάπολι Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι άλωσε (0-1) το «Ντιέγκο Μαραντόνα», επιστρέφοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μετά από 28 αγωνιστικές, επικρατεί χαμός στα υψηλά διαζώματα του ιταλικού πρωταθλήματος, με τη Μίλαν να βρίσκεται στο +2 από τη 2η Ίντερ (ένα ματς λιγότερο). Από την άλλη, με το αποψινό αποτέλεσμα, η Νάπολι παρέμεινε στην 3η θέση και τους 57 πόντους.

Ο Ολιβιέ Ζιρού έκρινε άλλο ένα μεγάλο ματς για τους «ροσονέρι», με τον Γάλλο επιθετικό να «πληγώνει» και τους «παρτενοπέι» μετά τους «νερατζούρι».

Στο 19’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μεσίας πήρε την κεφαλιά και ο Οσπίνα πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση και  στο 28’ ο Κολομβιανός μπλόκαρε το σουτ του Λεάο.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι «ροσονέρι» βρήκαν το πολυπόθητο γκολ. Ο Καλάμπρια έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ζιρού έβαλε την προβολή από κοντά κι έκανε το 0-1.

Στο 52’ ο Οσιμέν  πλάσαρε ωραία από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Μενιάν μπλόκαρε. Στο 90+4′ η Μίλαν έφυγε στη κόντρα, ο Ερναντές έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σαλεμάκερς πλάσαρε ολομόναχος από το πέναλτι, αλλά είδε τον Οσπίνα να σώζει εντυπωσιακά.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ραχμάνι, Μάιο Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Φαμπιάν Ρουίθ (76’ Μέρτενς), Λομπότκα (82’ Ανγκισά), Πολιτάνο (67’ Ουνάς), Ζιελίνσκι (82’ Λοσάνο), Ινσίνιε (67’ Ελμάς), Οσιμέν

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Ερναντές, Τόμορι, Καλουλού, Καλάμπρια (80’ Φλορέντσι), Μπενασέρ, Τονάλι (68’ Κρούνιτς), Μεσίας (80’ Σαλεμάκερς), Κεσί, Λεάο (89’ Ιμπραΐμοβιτς), Ζιρού (68’ Ρέμπιτς)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ