Γιουβέντους: Αναβλήθηκε το ραντεβού με τον μάνατζερ του Ντιμπάλα, αβέβαιο το μέλλον του στους «μπιανκονέρι»

Γιουβέντους: Αναβλήθηκε το ραντεβού με τον μάνατζερ του Ντιμπάλα, αβέβαιο το μέλλον του στους «μπιανκονέρι»

Το προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον μάναζτερ του Παούλο Ντιμπάλα και στη διοίκηση της Γιουβέντους αναβλήθηκε με αποτέλεσμα, το μέλλον του Αργεντίνου στους «μπιανκονέρι» να μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.

O Παόλο Ντιμπάλα έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στους «μπιανκονέρι» και για αυτό τον λόγο άλλωστε έριξε «γέφυρες» επικοινωνίας ανάμεσα στον μάνατζερ του και την διοίκηση της Γιουβέντους.

Το συμβόλαιο του Αργεντίνου άσου της Γιούβε ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, και όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή δύσκολα θα ανανεωθεί.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε την Τετάρτη (9/3), με τους εκπροσώπους του Ντιμπάλα να φτάνουν στο Τορίνο για να πάρουν μέρος σε συζητήσεις με τους διοικούντες την Γιουβέντους για το μέλλον του πελάτη τους, αλλά να γίνεται γνωστό πως τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί το -προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό- ραντεβού.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Joya είχε δεχτεί αρχικά την πρόταση των μπιακονέρι για νέο συμβόλαιο με σταθερές ετήσιες αποδοχές ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ συν 2 με τη μορφή μπόνους, με την πρόταση όμως αυτή να μην είναι πλέον στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Από την πλευρά της η Γιούβε  επιθυμούν να προτείνουν συμβόλαιο ύψους 7 εκατομμύριων ευρώ ετησίως (το ποσό αυτό είναι μικρότερο σε σύγκριση με το υπάρχον συμβόλαιο) και να προσθέσουν αλλά 3 με την μορφή μπόνους, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν πείθει τον Αργεντίνο άσο μέχρι στιγμής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ