Μπολόνια – Ρόμα 1-1

Μπολόνια – Ρόμα 1-1

Η Μπολόνια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρόμα στο «Ρενάτο Νταλ’Αρα» για την 30ή αγωνιστική της Serie A. Οι Ρωμαίοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα ενός πρώην τους παίκτη, του Βασίλη Τοροσίδη και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League. […]

Η Μπολόνια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρόμα στο «Ρενάτο Νταλ’Αρα» για την 30ή αγωνιστική της Serie A. Οι Ρωμαίοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα ενός πρώην τους παίκτη, του Βασίλη Τοροσίδη και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με τον Πουλγκάρ να σκοράρει με ωραίο σουτ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 76΄ χάρη σε τέρμα του Τζέκο με κεφαλιά. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «τζιαλορόσι» αύξησαν στο +5 το προβάδισμά τους έναντι της Ίντερ, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα και στο +6 από τη Λάτσιο. Ο Βασίλης Τοροσίδης συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Μπολόνια και αντικαταστάθηκε στο 77΄ από τον Ιμπραχίμα Μπαγέ, ενώ βασικός με τη Ρόμα ήταν ο Κώστας Μανωλάς.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ