Ίντερ-Φιορεντίνα 1-1: Νέο στραπάτσο για Ίντερ και… χαμόγελα στη Μίλαν

Ίντερ-Φιορεντίνα 1-1: Νέο στραπάτσο για Ίντερ και… χαμόγελα στη Μίλαν

Κατρακύλα δίχως τελειωμό για την Ίντερ, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να αποτυγχάνει να κερδίσει και τη Φιορεντίνα. «Χρυσή» ευκαιρία για Μίλαν.

Με μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά ματς, η Ίντερ κινδυνεύει να πει… arrivederci στο εφετινό Scudetto! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Φιορεντίνα, με τους «βιόλα» να στήνουν… μπλόκο στο Μιλάνο (1-1).

Η Ίντερ καταρρέει το τελευταίο διάστημα και μετά τη νέα γκέλα, έμεινε στην 3η θέση της Serie A με 60 βαθμούς. Στο +3 βρίσκονται Μίλαν και Νάπολι, με τους «Ροσονέρι» να έχουν μπροστά τους χρυσή ευκαιρία. Η ομάδα του Πιόλι αντιμετωπίζει στη Σαρδηνία (21:45) την Κάλιαρι και με τρίποντο, θα φτάσει τη διαφορά στους 6 πόντους.

Στο 32’ μετά από σέντρα του Ντάμφρις, ο Βιδάλ έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ στο 37’ ο Τεράτσιανο βγήκε και πρόλαβε σωτήρια τον Ντζέκο.

Στο 40’ο Λαουτάρο βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 42’ τα σουτ των Σαπονάρα, Πιόντεκ και Γκονζάλες, σταμάτησαν στα σώματα.

Η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, βρίσκοντας το γκολ. Στο 50’ ο Νίκο Γκονζάλες σέντραρε από δεξιά και ο Τορέιρα με πλασέ από το πέναλτι, άνοιξε το σκορ για τους «βιόλα».

Οι «νερατζούρι» αντέδρασαν και στο 55ο λεπτό ο Πέρισιτς σέντραρε από αριστερά και ο Ντάμφρις με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-1.

Στο 89ο λεπτό ο Σάντσες έφτασε μια ανάσα από το γκολ, με τον Μπιράγκι να σώζει πάνω στη γραμμή. Ετσι, οι «Νερατζούρι» κόλλησαν και βλέπουν τον τίτλο να απομακρύνεται.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντ’Αμπρόζιο, Μπαζτόνι (80’ Ντιμάρκο), Ντάμφρις, Πέρισιτς (80’ Γκόζενς), Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Βιδάλ (90′ Καϊσέδο), Ντζέκο (74’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (74’ Σάντσες).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ιγκόρ, Βενούτι, Μιλένκοβιτς (90+1′ Κουάρτα Μαρτίνεθ), Ντάνκαν, Τορέιρα, Καστροβίλι, Γκονζάλες (90+1′ Καγιεχόν), Σαπονάρα (74’ Ικονέ), Πιόντεκ (90+1′ Καμπράλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ