Ο Ιμπραϊμοβιτς οδήγησε τη Ferrari 296 GTB και έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Σάινθ

Ο Ιμπραϊμοβιτς οδήγησε τη Ferrari 296 GTB και έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Σάινθ

Ο σούπερ σταρ της Μίλαν ήταν καλεσμένος της Φεράρι στο Μαρανέλο και είχε την δυνατότητα να οδηγήσει το μονοθέσιο στην πίστα Μοντένα, αλλά και να διδάξει τα κόλπα του στον Κάρλος Σάινθ.

Το ιστορικό εργοστάσιο της Φεράρι στο Μαρανέλο, υποδέχθηκε τον σούπερ σταρ της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Σουηδός φορ, έκλεψε την παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα ο 4οχρονος ηγέτης των «ροσονέρι», έδωσε συγχαρητήρια στον Ισπανό οδηγό για τον θρίαμβο της Φεράρι στον πρώτο Γκραν Πρι της σεζόν στο Μπαχρείν, δίνοντας του μια φανέλα της Μίλαν.

Μάλιστα στην συνέχεια ο Ίμπρα  πείραξε τον Μπινότο για το γεγονός ότι είναι φίλαθλος της Ίντερ: «Πρώτα από όλα, έχω ένα δώρο για σένα. Ξέρω ότι είσαι από την Ίντερ, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος».

Ο επιθετικός των «ροσονέρι» είχε την ευκαιρία να είναι συνοδηγός δίπλα στον Κάρλος Σάινθ, ενώ στη συνέχεια οδήγησε ο ίδιος το μονοθέσιο στην πίστα της Μόντενα.

Στην ενδοεπικοινωνία με τον Σάινθ μάλιστα, ο Σουηδός είπε χαρακτηριστικά: «Όταν αγοράζεις τον Ιμπραχίμοβιτς, αγοράζεις μια Ferrari. Είμαι Ferrari στο γήπεδο», ενώ μετά την εμπειρία του συνέχισε κάνοντας πασούλες με τον Ισπανό πιλότο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ