Τρόμος στην Νάπολι: Αμάξι εισέβαλε στο προπονητικό κέντρο, «σκορπώντας» πανικό

Τρόμος στην Νάπολι: Αμάξι εισέβαλε στο προπονητικό κέντρο, «σκορπώντας» πανικό

Σκηνές άπειρου... κάλλους εξελίχθηκαν στην τελευταία προπόνηση της Νάπολι, με ένα όχημα να σπάει τις πύλες του προπονητικού και να κατευθύνεται προς τα γήπεδα σκορπώντας τον πανικό.

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς για «ντου» οπαδών σε προπονήσεις, για καυγάδες μεταξύ συμπαικτών και άλλα… όμορφα σκηνικά, ωστόσο αυτό που συνέβη στην τελευταία προπόνηση της Νάπολι ξεπερνά κάθε… φαντασία.

Πιο συγκεκριμένα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε προγραμματίσει προπόνηση το πρωί της Τετάρτης(23/3) στην οποία θα έπαιρναν μέρος, όσοι ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει στην Νάπολι και δεν έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες, με την προετοιμασία πάντως για το ματς της 3ης Απριλίου κόντρα στην Αταλάντα να μην ξεκινά με τον ιδανικό… τρόπο.

Για την ακρίβεια την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Σπαλέτι βρίσκονταν στα αποδυτήρια, ένας άνδρας έσπασε τις πύλες του προπονητικού κέντρου με το αμάξι του και εισέβαλε στις εγκαταστάσεις!

Όπως είναι λογικό για λίγα λεπτά επικράτησε ένας μικρός χαμός, με τους ανθρώπους των «παρτενοπέι» να καλούν αμέσως την αστυνομία, η οποία έφθασε άμεσα στο «Konami Training Center», με σκοπό τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου, είχε προλάβει να διαφύγει πεζός με τις έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα να συνεχίζονται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια ανακοίνωση περί σύλληψής του.

Το ευτύχημα για την ομάδα της Νάπολι ήταν πως, την ώρα της εισβολής του οχήματος δεν υπήρχε κανείς στα γήπεδα προπονήσεων με αποτέλεσμα να αποφεχθούν τα χειρότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ