Επική ατάκα Ιμπραΐμοβιτς: «Θα σταματήσω όταν…»

Επική ατάκα Ιμπραΐμοβιτς: «Θα σταματήσω όταν…»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε μια ακόμη συνέντευξη που παραχώρησε ήταν απολαυστικός λέγοντας μάλιστα ότι θα αποσυρθεί όταν βρεθεί κάποιος καλύτερος από αυτόν.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι απολαυστικός στις συνεντεύξεις που παραχωρεί με τις ατάκες τις οποίες εκστομίζει και για μία ακόμη φορά με όσα είπε κατάφερε να γίνει το επίκεντρο.

Ο Σουηδός επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην UEFA για το γεγονός πως στα 40 του χρόνια και παραμένοντας στο κορυφαίο επίπεδο, ο χρόνος είναι τέτοιος που ίσως ν’ αναγκάσει κι εκείνον να σκεφτεί το φινάλε.

Μάλιστα στην ερώτηση για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση, λέγοντας πως δεν έχει δει μέχρι τώρα κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή που να μπορεί να τον ξεπεράσει, όποτε θα αγωνίζεται μέχρι να βρεθεί ο επόμενος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: 

«Δεν έχει γραφτεί ακόμα το μέλλον μου, δεν κάνω σχέδια. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και μετά να το μετανιώνω γιατί θα μπορούσα να έχω συνεχίσει και δεν το έκανα.

Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο αντέχω. Δεν έχω δει κάποιον καλύτερο από εμένα, οπότε ακόμα είμαι στο γήπεδο. Θα το καταλάβω όταν έρθει η μέρα που θα πρέπει να πω το “τέλος” και δεν θα έχω την αδρεναλίνη πλέον» .

«Οτιδήποτε κι αν έρχεται στη ζωή μου, χρήματα, φήμη, δόξα, οτιδήποτε, θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Δεν θα αλλάξω τώρα για κανέναν. Δεν γεννήθηκα για να κάνω προσπάθεια ν’ αρέσω σε όλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ