Ιμπραϊμοβιτς: «Απολαύστε με όσο είμαι στο γήπεδο, γιατί δεν θα ξαναδείτε κάτι τέτοιο»

Ιμπραϊμοβιτς: «Απολαύστε με όσο είμαι στο γήπεδο, γιατί δεν θα ξαναδείτε κάτι τέτοιο»

O Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήταν για μια ακόμη φορά απολαυστικός, καθώς στις δηλώσεις του εν όψει των μπαράζ της Σουηδίας ανέφερε πως δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος τέτοιος παίκτης σαν αυτόν.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των αγώνων μπαράζ της Σουηδίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που θα διεξαχθεί τον προσεχές Νοέμβριο ήταν πραγματικά για ακόμη φορά απολαυστικός με τις απίστευτες ατάκες του.

Αρχικά στις δηλώσεις του ο Σουηδός επιθετικός ήταν σχετικά προσγειωμένος τονίζοντας πως έχει μεγαλώσει πλέον και να μην περιμένουν πολλά από αυτόν στην ηλικία του. Στην συνέχεια ο άσος της Μίλαν επανήλθε στα γνωστά του στάνταρ. Στη συνέχεια ανέφερε πως ο μεγαλύτερος του φόβος είναι όταν θα κρεμάσει τα παπούτσια του, ενώ στην συνέχεια υποστήριξε πως θα πρέπει να «φοβούνται» οι φίλαθλοι, οι οποίοι δεν θα ξαναδούν παίκτη σαν τον ίδιο στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς:

«Μην περιμένετε πολλά από μένα. Τα πόδια μου πλέον δεν με κρατάνε για 90 λεπτά. Αλλά αυτό το ξέραμε πριν από αυτή τη συγκέντρωση. Είμαι γέρος, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Η μεγαλύτερη στενοχώρια θα είναι δική σας, που δεν θα με ξαναδείτε να παίζω. Απολαύστε το όσο είμαι στο γήπεδο, διότι δεν θα ξαναδείτε κάτι τέτοιο.

Θα δείτε τον Ελάνγκα, το λέω με όλο τον σεβασμό, αλλά δεν θα ξαναδείτε Ιμπραΐμοβιτς. Έχω αυτό τον φόβο: τι θα συμβεί μετά; Ξέρω πως θα έχω διαφορετικές ευκαιρίες όταν αποσυρθώ, πολλές προσφορές. Αλλά αυτή την αδρεναλίνη που έχω στο γήπεδο δεν θα την βρω πουθενά αλλού. Γι’ αυτό είμαι σε πανικό. Θα συνεχίσω να παίζω για όσο είναι δυνατόν και το απολαμβάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ