Μπονούτσι : «Δεν θα πανηγύριζα, με τις αποδοκιμασίες άλλαξα γνώμη»

Μπονούτσι : «Δεν θα πανηγύριζα, με τις αποδοκιμασίες άλλαξα γνώμη»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γιουβέντους, τονίζοντας πως αν δεν αποδοκιμαζόταν από τους φίλους των μπιανκονέρι δεν πρόκειται να πανηγύριζε.

Η Γιουβέντους δεν εντυπωσίασε, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Μίλαν για την οποία σκόραρε και πανηγύρισε έξαλλα στο παλιό του «σπίτι» ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Φυσικά ο πανηγυρισμός του Ιταλού αμυντικού των ροσονέρι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους φίλους της Γιουβεντους και ο Μπονούτσι στις δηλώσεις του εξήγησε τον λόγο που πανηγύρισε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε σκοπό να προκαλέσει.

«Ήταν σίγουρα μία συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση. Πίστευα πως η υποδοχή θα ήταν 50-50. Προτίμησαν να με αποδοκιμάσουν και το σέβομαι. Όμως, θεωρώ πως ήταν ένα σπουδαίο deal για τη Γιουβέντους και εφτά χρόνια έπαιξα περισσότερο απ’ τον καθένα.

Δεν κρατάω κακία στους οπαδούς. Έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θεωρούν σωστό. Απ’ την πλευρά μου, δεν σκόπευα να πανηγυρίσω, αλλά οι αποδοκιμασίες με έκαναν να αλλάξω γνώμη», δήλωσε ο Μπονούτσι.

Δείτε το γκολ του Μπονούτσι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ