Ξέσπασε η μητέρα του Ραμπιό: «Θέλουν να τον διώξουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, αυτοί κάνουν μεταγραφές;»

Ξέσπασε η μητέρα του Ραμπιό: «Θέλουν να τον διώξουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, αυτοί κάνουν μεταγραφές;»

Η μητέρα και μάνατζερ του Αντριέν Ραμπιό, εξαπέλυσε επίθεση στον ιταλικό τύπο.

«Βαρύ» είναι το κλίμα για τον Αντριέν Ραμπιό στην Γιουβέντους, με τον Γάλλο μέσο να βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής το τελευταίο διάστημα.

Ο ιταλικός Τύπος έχει στήσει στον… τοίχο τον 26χρονο παίκτη, με τη μητέρα και μάνατζερ του Γάλλου να περνάει στην αντεπίθεση και να παίρνει θέση για το ζήτημα.

Μέσω συνέντευξή της, η Βερονίκ ξέσπασε και επιτέθηκε στα ιταλικά Μέσα για τα όσα γράφουν για τον γιο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα σχόλια που γίνονται εις βάρος του οφείλονται στο ότι δεν μιλάμε αρκετά στους δημοσιογράφους, οπότε μας κάνουν επίθεση.

Είμαι χονδρόπετση και αντέχω, δεν έχω κάτι να αποδείξουμε. Δεν έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Δεν θέλω να μιλώ για μένα, ούτε ο Αντριέν για τον εαυτό του.

Παίζει ποδόσφαιρο, είναι το πάθος του, όμως εκτός γηπέδου θα ήθελε να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις στον οποιονδήποτε», τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει με νόημα:

«Όλοι κάνουν λάθη στη ζωή τους. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Στην Ιταλία, ο Τύπος δεν τον νοιάζει από τη στιγμή που θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές είναι πλούσιοι.

Το μόνο που λένε είναι πως πληρώνονται υπερβολικά. Όμως ο κόσμος δεν ξέρει τι θυσίες απαιτούνται από τους παίκτες και τη ατσάλινη νοοτροπία χρειάζεται να έχουν.

Αυτή τη στιγμή ο Αντριέν αισθάνεται καλά αν και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θέλουν να τον διώξουν. Εκείνοι όμως κάνουν μεταγραφές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ