Αμραμπατ, η απολογία του…

Αμραμπατ, η απολογία του…

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ξεδιαλύνοντας το τοπίο μετά και τις χθεσινές του δηλώσεις.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Νόρντιν Άμραμπατ προκάλεσαν… σεισμό και αναστάτωση στην ΑΕΚ. Ο Μαροκινός έκανε ξεκάθαρο άνοιγμα προς την Ουτρέχτη, γνωστοποιώντας την επιθυμία αποχώρησης από τους «κιτρινόμαυρους».

Προφανώς, τα όσα δήλωσε ο 34χρονος παίκτης, δεν ήχησαν καλά στα υψηλά κλιμάκια της Ένωσης. Με την ομάδα να μάχεται για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ο Άμραμπατ άνοιξε ένα μεγάλο θέμα.

Για αυτόν τον λόγο, ο Γιάννης Παπαδημητρίου βρέθηκε στα Σπάτα και πριν την προπόνηση της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, είχε μια σύντομη συζήτηση με τον Μαροκινό παίκτη.

Ουσιαστικά, στην… απολογία του, ο 34χρονος παίκτης επικαλέστηκε μόνο το οικογενειακό θέμα, λόγω και της απουσίας πολλών χρόνων από την Ολλανδία. O Άμραμπατ τόνισε ότι σέβεται απόλυτα την Ένωση, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας.

«Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στο club και πραγματικά δεν περίμενα ότι η τοποθέτησή μου θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο θέμα. Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο 100% στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

 Δεν είπα τίποτα αρνητικό για την ομάδα μου, δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου. Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης», ήταν τα λόγια του Άμραμπατ στον Παπαδημητρίου.

Στο τετ α τετ που είχαν οι δυο άντρες, ο Παπαδημητρίου του μετέφερε πως δε θα έπρεπε να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το συμβάν με τον Άμραμπατ θεωρείται λήξαν και μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια στην υπόθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ