Αλέγκρι: «Είχα υπογράψει στη Ρεάλ, αλλά διάλεξα τη Γιουβέντους»

Αλέγκρι: «Είχα υπογράψει στη Ρεάλ, αλλά διάλεξα τη Γιουβέντους»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποκάλυψε πως «έσπασε» τη συμφωνία του το περασμένο καλοκαίρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Γιουβέντους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας», όμως την τελευταία στιγμή τελικά άλλαξε γνώμη και προτίμησε τη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός προπονητής του περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, ωστόσο φαίνεται πως αυτή η επιλογή του δεν τον έχει δικαιώσει μέχρι τώρα, καθώς η «Μεγάλη Κυρία» δεν έχουν την ανάλογη πορεία που θα ήθελαν στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ αποκλείστηκαν και από τη Βιγιαρεάλ στην φάση των «16» του Champions League, γνωρίζοντας μάλιστα εντός έδρας την ήττα με 3-0 από τους Ισπανούς.

Στις δηλώσεις του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέφερε πως τα είχε βρει σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο όταν τον κάλεσε η Γιουβέντους άλλαξε αμέσως γνώμη ενημερώνοντας τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την επιλογή του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός προπονητής: 

«Είχα υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβω τον ρόλο του προπονητή το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν τελειωμένο και όλα είχαν συμφωνηθεί. Τότε η Γιουβέντους με κάλεσε. Οπότε κάλεσα τον Φλορεντίνο Πέρεθ το πρωί και του είπα: Συγνώμη. Δεν θα έρθω. Θα πάω στη Γιουβέντους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ