Συγκλονιστικός Μιχαΐλοβιτς μιλάει στους παίκτες του από το νοσοκομείο: «Θα παλέψω για εσάς, όπως εσείς για μένα» (vid)

Συγκλονιστικός Μιχαΐλοβιτς μιλάει στους παίκτες του από το νοσοκομείο: «Θα παλέψω για εσάς, όπως εσείς για μένα» (vid)

Ένα ανατριχιαστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο έστειλε στους ποδοσφαιριστές του ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ο οποίος δίνει ξανά μάχη με τη λευχαιμία.

Ακόμα μια μάχη με τη λευχαιμία δίνει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε πριν από μόλις μερικές ημέρες πως θα πρέπει να μπει και πάλι στο νοσοκομείο ώστε να ακολουθήσει τις απαραίτητες θεραπείες, έχοντας να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τη βαριά αρρώστια.

Για τον Μιχαΐλοβιτς ωστόσο η συγκεκριμένη κατάσταση δεν αποτελεί κάτι νέο. Και φαίνεται πως είναι έτοιμος να νικήσει και πάλι! Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο στους ποδοσφαιριστές του και τους υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για εκείνους, όπως κάνουν εκείνοι για αυτόν.

«Δεν θα είμαι εκεί σωματικά, αλλά ψυχικά θα είμαι πάντα μαζί σας. Η αίθουσα είναι διαμορφωμένη για όλους τους αγώνες, είμαι σε συνεχή επαφή με το προσωπικό. Δυστυχώς, το κάναμε ήδη πριν από μερικά χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου μου θα παλέψω για εσάς, όπως είμαι σίγουρος ότι θα παλέψετε και για εμένα.

Κερδίσαμε αυτή την ασθένεια μια φορά στο παρελθόν, έτσι μπορούμε να το κάνουμε ξανά, δεν έχω καμία αμφιβολία. Η ζωή δεν είναι μια ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, σκαμπανεβάσματα, ακόμα και ξαφνικές λακούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.

Στις δύσκολες στιγμές, βλέπεις το θάρρος και την αντίδραση των ανθρώπων. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, ο ένας είναι καταστροφικός, να παραπονεθείτε και να χάσετε την πίστη σας. Ο άλλος είναι εποικοδομητικός, αναζητώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Προσκολλημένος σε αυτό.

Μένω σε ένα δωμάτιο που είναι περίπου τρία μέτρα τετραγωνικά. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, θα νικήσω αυτή την ασθένεια, έχω πίστη στους γιατρούς, οπότε θέλω ενθουσιασμό και όχι ανήσυχα πρόσωπα. Ξέρω ότι θα κερδίσω. Μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αν χρειαστείτε κάτι, είμαι στη διάθεσή σας. Ξέρω ότι η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τα αποτελέσματα, αλλά όχι με τις εμφανίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ