Βερόνα – Τζένοα 1-0

Βερόνα – Τζένοα 1-0

Η Βερόνα συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή σεζόν επικρατώντας με 1-0 της Τζένοα. Σε δεινή θέση ο σύλλογος της Γένοβα.

Η Βερόνα επέστρεψε στις νίκες, και με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο… Σιμεόνε κατάφερε να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της Τζένοας, ένα αποτέλεσμα που φέρνει πιο κοντα στον υποβιβασμό τους φιλοξενούμενους.

Η Βερόνα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Καπράρι έβγαλε κάθετα στον Σιμεόνε, που πρόλαβε την έξοδο του Σιρίγκου αλλά και το τάκλιν του Βάσκες και με προβολή έγραψε το 1-0.

Στην συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κρατούν, το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι (79’Σούταλο), Γκίντερ, Καζάλε, Τσεκερίνι, Λάζοβιτς (70’Ντεπάολι), Ταμέζ, Ίλιτς, Μπέσα (70’Χόνγκλά), Καπράρι, Σιμεόνε

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Μακσίμοβιτς, Χεφτί, Βάσκες, Μπαντέλι, Στουράρο (46’Γκαλντάμες), Γκούντμουντσον (46’Γεμπόα), Πορτανόβα, Μελεγκόνι (77’Εκούμπαν), Φρέντρουπ, Ντέστρο (63’Πίκολι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ