Βερόνα-Νάπολι 1-2: Οι «Παρτενοπέι» παραμένουν στον… σβέρκο της Μίλαν

Βερόνα-Νάπολι 1-2: Οι «Παρτενοπέι» παραμένουν στον… σβέρκο της Μίλαν

Με τον Όσιμεν να σκοράρει δις, η Νάπολι έφυγε με το τρίποντο (1-2) από το Marcantonio Bentegodi, παραμένοντας στο... κυνήγι της Μίλαν και της πρώτης θέσης.

Η Νάπολι δεν τα παρατά και παραμένει ολοζώντανη στη μάχη του Scudetto. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν, φεύγοντας με το τρίποντο από το Marcantonio Bentegodi (1-2).

Με τη νίκη επί της Βερόνα, η Νάπολι ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας τη διαφορά της (-3) από την κορυφή και τους «Ροσονέρι» .

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Βίκτορ Οσιμεν, με τον 23χρονο επιθετικό να σημειώνει και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ με το… καλημέρα. Στο 14ο λεπτό, ο Πολιτάνο έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, με τον Όσιμεν να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Οι «Παρτενοπέι» ήλεγχαν απόλυτα το ματς, βρίσκοντας και δεύτερο γκολ στο 71΄. Ο Ντι Λορέντζο πάτησε περιοχή και έκανε το γύρισμα, με τον Όσιμεν να νικά ξανά τον Μοντιπό για το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε η Βερόνα ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Φαραόνι στο 77΄.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι, Τσεκερίνι, Γκίντερ, Ντεπάολι (38’ Μπέσα), Σούταλο, Ίλιτς (90’ Χόνγκλα), Ταμέζ (90’ Καζάλε), Μπαράκ (90’ Καντσελιέρι), Σιμεόνε, Καπράρι

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ραχμάνι, Ανγκισά, Λομπότκα, Λοσάνο (63’ Ινσίνιε), Ρουίθ (90’ Ζιελίνσκι), Πολιτάνο (63’ Ελμάς), Οσιμέν (90’ Πετάνια, 90+5 Γκουλάμ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ