Κασάνο κατά Αλέγκρι: «Στην θέση του θα πήγαινα στον Ανιέλι για να λύσω μόνος μου το συμβόλαιο μου»

Κασάνο κατά Αλέγκρι: «Στην θέση του θα πήγαινα στον Ανιέλι για να λύσω μόνος μου το συμβόλαιο μου»

Ο Αντόνιο Κασάνο ξέσπασε κατά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας πως την φετινή σεζόν έχει αποτύχει πλήρως στον πάγκο της Γιουβέντους.

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Γιουβέντους, να έχουν μείνει εκτός από την Ευρώπη, ενώ μετά την ήττα τους από την Ίντερ, βλέπουν και τον στόχο του πρωταθλήματος να «πετά» μακριά.

Πλέον στο μόνο που ελπίζει η Γιούβε, είναι στην κατάκτηση του του Κυπέλλου (είναι στα ημιτελικά, έχοντας νικήσει 1-0 την Φιορεντίνα εκτός έδρας στο πρώτο ματς) ώστε να βρει κάποια παρηγοριά.

Φυσικά ένας από τους ανθρώπους που έχουν ακούσει σκληρή κριτική, είναι ο τεχνικός του ιταλικού συλλόγου, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Αντόνιο Κασάνο να χρησιμοποιεί αρκετά σκληρή γλώσσα, μιλώντας για την παρουσία του ιταλού τεχνικού στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας».

«Ο Αλέγκρι λέει γιγάντια ψέματα και έχει φόβο ότι θα τον διώξουν επειδή απέτυχε σε όλους τους στόχους. Στο Champions League αποκλείστηκε από την ένατη ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μετά από μία τέτοια εικόνα, εγώ θα πήγαινα στον Ανιέλι για να λύσω μόνος μου το συμβόλαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Φανταντόνιο» για τον Αλέγκρι, που έχει πάντως ως παρακαταθήκη 11 τίτλους (5 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ) από την πρώτη θητεία του στους μπιανκονέρι από το 2014 ως το 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ