Δικαίωση Ντε Φράι σε δικαστική διαμάχη με μανατζερικό γραφείο

Δικαίωση Ντε Φράι σε δικαστική διαμάχη με μανατζερικό γραφείο

Ο Στέφαν Ντε Φράι δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη του με το μανατζερικό γραφείο SEG.

Δικαστήριο της Ολλανδίας δικαίωσε την Τετάρτη (6/4) τον διεθνή Ολλανδό αμυντικό Στέφαν ντε Φράι στη δικαστική διαμάχη του με το μανατζερικό γραφείο SEG που συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, αποφασίζοντας την καταβολή 4,75 εκατ. ευρώ προς τον ποδοσφαιριστή ως «ζημία» σε σχέση με τη διαμάχη που υπήρχε για τη μεταγραφή του απ’ τη Λάτσιο στην Ίντερ.

Ο Ντε Φράι κινήθηκε νομικά τον περασμένο Φεβρουάριο εναντίον των πρώην εκπροσώπων του, υποστηρίζοντας πως είχαν βλάψει την εικόνα του κατά τη διάρκεια της μεταγραφής του από τη Λάτσιο στην Ίντερ το 2018. Στην αίτησή του αξίωνε αποζημίωση ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η SEG παρέλειψε να αποκαλύψει κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Ίντερ, το ποσό της συνολικής προμήθειας που έλαβε η εταιρεία για τη μεταγραφή του παίκτη. Η SEG από την πλευρά της ισχυρίστηκε ότι ενημέρωσε τον παίκτη πως θα λάβει 7,5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή, κάτι που δεν «έπεισε» την πλευρά του δικαστηρίου, καθώς διαπιστώθηκε πως η συνολική προμήθειά της εταιρίας έφτασε στα 9,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ντε Φράι τόνισε απ’ την πλευρά του πως αν και η Ίντερ ήθελε αρχικά να του προσφέρει πολύ υψηλότερο μισθό, αντί των 37,5 εκατομμυρίων ευρώ μεικτά για πέντε χρόνια που λαμβάνει αυτή τη στιγμή, του έδωσε ένα χαμηλότερο συμβόλαιο λόγω της υψηλότατης προμήθειας που εξασφάλισαν οι (πρώην) εκπρόσωποί του χωρίς να τον ενημερώσουν σχετικά.

Εντέλει οι δικαστικές αρχές προσδιόρισαν τη «ζημία» προς την πλευρά του παίκτη, στο 50% των χρημάτων που πήρε η SEG από την Ίντερ, ήτοι 4,75 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πρέπει να καταβάλλει στο επόμενο δίμηνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ