Τζένοα-Λάτσιο 1-4: «Αλωσε» τη Γένοβα με απίθανο Ιμόμπιλε η Λάτσιο

Τζένοα-Λάτσιο 1-4: «Αλωσε» τη Γένοβα με απίθανο Ιμόμπιλε η Λάτσιο

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να κάνει πράγματα και θαύματα (χατ τρικ) στο Luigi Ferraris, η Λάτσιο διέλυσε τη Τζένοα (1-4) και πάτησε πεντάδα.

One Τσίρο show στη Γένοβα! Ο εκπληκτικός Ιμόμπιλε έκανε… σμπαράλια την άμυνα της Τζένοα, οδηγώντας τη Λάτσιο στο «διπλό» (1-4).

Ο επιθετικός των Ρωμαίων έκανε ότι ήθελε στο Luigi Ferraris και με το χατ τρικ που σημείωσε, οδήγησε τους Ρωμαίους στην πεντάδα του ιταλικού πρωταθλήματος με 55 βαθμούς. Βυθίζεται η Τζένοα, που παραμένει προσκολλημένη στην προτελευταία θέση με 22 πόντους.

Στο 31′ ο Μάρουσιτς  έκανε την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή, πλάσαρε τον τερματοφύλακα Σιρίγκου, ανοίγοντας το σκορ για τη Λάτσιο. Στη συνέχεια, την σκυτάλη την πήρε ο Τσίρο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Λατσάρι μπήκε στη μεγάλη περιοχή, γύρισε για τον Ιμόμπιλε και εκείνος σημάδεψε σωστά για το 0-2.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 63′,  ο Ιμόμπιλε με δεύτερη προσπάθεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-3. Πέντε λεπτά αργότερα, η Τζένοα μείωσε, με αυτογκόλ του Πάτρικ, και στο 76′ ο σταρ των Ρωμαίων ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, αξιοποιώντας ασίστ του Πέδρο για το τελικό 1-4.

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Χέφτι, Όστιγκαρντ, Μαξίμοβιτς, Βάσκεθ (65′ Κρισίτο), Γκαλντάμες, Μπαντέλι (74′ Φρέντρουπ), Μελεγκόνι (65′ Γεμπόα), Αμιρί (82′ Γκούντμουντσον), Πορτανόβα (46′ Εκουμπάν), Πίκολι

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Λατσάρι (83′ Χισάι), Πάτρικ, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (55′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (72′ Μπάσιτς), Άντερσον, Ιμόμπιλε, Ζακάνι (72′ Πέδρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ