Τορίνο – Μίλαν 0-0: «Αυτοκτονεί»…

Τορίνο – Μίλαν 0-0: «Αυτοκτονεί»…

Μετά το 0-0 με την Μπολόνια, η Μίλαν έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία και στην έδρα της Τορίνο χάνοντας έδαφος στη μάχη του τίτλου αν και παραμένει πρώτη με ματς παραπάνω από την Ίντερ.

Νέα γκέλα για τη Μίλαν! Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο (δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία μετά από εκείνη με την Μπολόνια) και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία. Στο +2 από την Ίντερ οι «ροσονέρι» που έχουν όμως και ματς παραπάνω.

Στο 14ο λεπτό ο Μενιάν «είπε» όχι σε κεφαλιά του Μπελότι ενώ η μοναδική ευκαιρία της Μίλαν στο πρώτο 45λεπτο ήταν ένα σουτ του Καλάμπρια στο 24′. Ένα σουτ του Ρίτσι στο 32′ έφυγε λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Η Μίλαν πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες με Λεάο, Ζιρού και Τονάλι, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ. Από την άλλη, ο Μενιάν έσωσε την ομάδα του όποτε χρειάστηκε και αποσόβησε τα χειρότερα.

Τορίνο: Μπερίσα, Ροντρίγκες, Βόιβοντα (84’ Μπουοντζιόρνο), Μπρέμερ, Σινγκό (64’ Άινα), Ζίμα (63’ Ίτσο), Λούκιτς, Πόμπεγκα (85’ Σεκ), Μπρέκαλο, Ρίτσι, Μπελότι (76’ Πελέγκρι)

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τόμορι (87’ Γκάμπια), Ερναντές, Καλουλού, Κεσί, Σαλεμάκερς, Τονάλι (82’ Κρούνιτς), Ζιρού, Λεάο, Μπραΐμ Ντίαθ (55’ Μεσίας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ