Αλέγκρι: «Δεν μετανιώνω που επέστρεψα στη Γιουβέντους»

Αλέγκρι: «Δεν μετανιώνω που επέστρεψα στη Γιουβέντους»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Γιουβέντους και όπως τόνισε είναι κάτι που δεν το έχει μετανιώσει.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (16/4, 19:30) της Γιουβέντους με την Μπολόνια για την 33η αγωνιστική της Serie A τόνισε πως δεν το έχει μετανιώσει καθόλου που επέστρεψε ξανά στην «Μεγάλη Κυρία».

Επιπλέον στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του θα χρειαστεί να πάρει τουλάχιστον 10 βαθμούς για να καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέγκρι: 

«Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την επιστροφή μου στη Γιουβέντους. Ήμουν πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και παραμένω πολύ χαρούμενος. Ο 10χρονος γιος μου μένει στο Τορίνο, οπότε ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που επέλεξα τη Γιουβέντους. Ήθελα να έχω μπροστά μου τέσσερα χρόνια, έτσι ώστε να μπορέσω να χτίσω κάτι μεγάλο. Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό».

«Θα ήταν ωραίο να προχωρούσαμε στο Champions League, αλλά πλέον κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την Μπολόνια και το πρωτάθλημα. Υπάρχουν έξι ακόμα αγωνιστικές για το φινάλε, εκ των οποίων στις δύο τελευταίες παίζουμε κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται ακριβώς πίσω μας στη βαθμολογία. Η Φιορεντίνα φαίνεται πως έχει το ευκολότερο πρόγραμμα, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Κατά την γνώμη μου χρειαζόμαστε τουλάχιστον 10 βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο επόμενο Champions League. Από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το Κύπελλο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ