Φιορεντίνα – Βενέτσια 1-0: Φουλ για Ευρώπη οι «βιόλα»

Φιορεντίνα – Βενέτσια 1-0: Φουλ για Ευρώπη οι «βιόλα»

Χάρη σε ένα γκολ του Τορέιρα η Φιορεντίνα επικράτησε με 1-0 της Βενέτσια και... βλέπει με αξιώσεις έξοδο στην Ευρώπη.

Σπουδαία νίκη για τη Φιορεντίνα που επικράτησε με 1-0 της Βενέτσια και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση που οδηγεί στο Europa Conference League. Για έκτη σερί αγωνιστικοί έμειναν αήττητοι οι «βιόλα» που έφτασαν και στον πόντο από τη Ρόμα.

Στο 17ο λεπτό η Φιορεντίνα είχε δοκάρι με τον Ικονέ ενώ τέσσερα λεπτά μετά ούτε ο Καμπράλ μπόρεσε να σκοράρει αφού νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μαένπα. Το γκολ ήρθε τελικά στο 30′ όταν από την εκτέλεση φάουλ του Μπιράγκι και το γύρισμα του Ίγκορ, ο Τορέιρα έκανε το 1-0.

Η Φιορεντίνα ήταν το αφεντικό του ματς μέχρι το φινάλε και παρ’ ότι δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, έφτασε στη νίκη δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Βενούτι, Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Μπιράγκι, Καστροβίλι (77′ Άμπραμπατ), Τορέιρα, Μάλε (68′ Ντούνκαν), Ικονέ (68′ Σοτίλ), Καμπράλ (87′ Πιόντεκ), Γκονζάλες

Βενέτσια: Μαένπα, Ματέγιου, Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Χαπς, Κριγκόι (78′ Φιορντιλίνο), Τέσμαν (56′ Αραμού), Μπούσιο (87′ Μπέρετζ), Οκερέκε (78′ Ενσαμέ), Χένρι, Γιόνσεν (46′ Κιγινέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ