Ένα ακόμη βήμα παραμονής για τη Σαλερνιτάνα (2-1, vid)

Ένα ακόμη βήμα παραμονής για τη Σαλερνιτάνα (2-1, vid)

Η Σαλερνιτάνα πανηγύρισε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη επί τις Φιορεντίνα με 2-1 και έκανε ένα ακόμη βήμα παραμονής στην Serie A.

Η Σαλερνιτάνα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Φιορεντίνα και έκανε ένα ακόμη βήμα παραμονής στη Serie A.

Μετά τις εκτός έδρας νίκες επί των Σαμπντόρια και Ουντινέζε, η Σαλερνιτάνα μετέτρεψε σε «θύμα» τους «βιόλα» και τους τα έκανε τα πράγματα δύσκολα στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση, αφού οι φίλαθλοι πέταξαν κονφετί κάνοντας ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο. Και μόλις στο 9ο λεπτό, με κεφαλιά ο Τσούριτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση της Φιορεντίνα ήρθε μετά το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό, όταν ο Σαπονάρα με γυριστό δεξί σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Η Σαλερνιτάνα δεν θα έμενε, όμως ικανοποιημένη με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, όπως φάνηκε στο 79ο λεπτό. Με προβολή, ο Μπονατσόλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αφού ο Ίγκορ δεν έδιωξε την μπάλα από την περιοχή.

Η ομάδα του Νταβίντε Νικόλα έφτασε τους 25 βαθμούς και έχει δηλαδή τρεις περισσότερους από τις Τζένοα και Βενέτσια που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ