Ο κακός χαμός στα αποδυτήρια της Νάπολι μετά την ήττα από την Έμπολι

Ο κακός χαμός στα αποδυτήρια της Νάπολι μετά την ήττα από την Έμπολι

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στα αποδυτήρια της Νάπολι μετά την ήττα από την Έμπολι επικράτησε μεγάλη ένταση, με τον αντιπρόεδρο Ντε Λαουρέντις να ρίχνει γροθιά σε πόρτα, ενώ δεν έλειψαν και οι λογομαχίες ανάμεσα σε παίκτες.

Καζάνι που… βράζει η Νάπολι

Μετά την ήττα-σοκ από την Έμπολι οι ελπίδες των «παρτενοπέι» για την διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Ιταλία ψαλιδίστηκαν αρκετά, κάτι που όπως φαίνεται έφερε αρκετή ένταση στο εσωτερικό του ιταλικού συλλόγου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βίκτορ Οσιμέν είχε έναν έντονο διάλογο με τους οπαδούς σε σημείο που λίγο έλειψε να πλησιάσει στις εξέδρες αν δεν έκανε παρέμβαση ο Χουάν Ζεσούς, ενώ όταν οι Ινσίνιε και Μέρτενς χειροκρότησαν τον κόσμο, εκείνοι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή του.

Ωστόσο το 3ο ημίχρονο διεξήχθη στα αποδυτήρια. Εκεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Gazzetta dello Sport» ο  Έντο Ντε Λαουρέντις αντιπρόεδρος της Νάπολι, ήταν έξαλλος ρίχνωντας κλωτσιά και γροθιά στην πόρτα. Μάλιστα υπήρξε και ένταση ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο το εν λόγο δημοσιεύμα να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες,  για το τι ειπώθηκε και ποιοί ήταν οι πρωταγωνιστές.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ